搜尋
全站熱搜標籤
# 旅遊金徵文
# 雲林玩很大
欣傳媒服務
欣傳媒
欣講堂
欣會員
BLOG
欣嚴選
客服問與答
沒有未讀通知
看所有通知
旅遊金0
我的訂閱
建立部落格
登出

Torque Pro MOD APK 1.10.120 Dibayar secara percuma

發布時間 : 2021.06.17
8
0

Tidak semua dari kita mempunyai kemampuan untuk menguji kereta yang mempunyai ribuan bahagian berbeza yang bahkan kita tidak tahu ada. Dan bahkan untuk profesional, selalunya, mereka akan bergantung pada mesin untuk membantu mereka menyelesaikan masalah kenderaan. Oleh itu, mempunyai alat yang diaktifkan OBD adalah suatu keharusan bagi seorang mekanik.

Dan sekarang, dengan aplikasi Torque Pro Download yang berguna yang terdapat pada peranti Android anda, pengguna dapat memeriksa status kenderaan mereka dengan selesa menggunakan ciri berguna yang terdapat di dalam aplikasi. Cukup sambungkan peranti Android anda ke kereta anda menggunakan sambungan OBD 2, memberikan anda akses mudah ke sistem operasi kereta anda dan membuka semua maklumat yang diperlukan.

Ketahui lebih lanjut mengenai aplikasi luar biasa dari Ian Hawkins dengan ulasan mendalam kami.

Utiliti

Pada asasnya, kebanyakan kereta dilengkapi dengan sistem pengurusan enjin OBD 2, yang merupakan versi yang ditingkatkan dari OBD yang asal. Sistem ini disambungkan ke seluruh kenderaan anda dan harus menyediakan semua maklumat diagnostik yang diperlukan mengenai mesin. Sekarang, dengan Torque Pro tersedia pada peranti Android, pengguna tidak perlu bergantung pada perkakasan proprietari untuk dapat menyambung ke sistem OBD 2. Sebaliknya, yang anda perlukan hanyalah penyesuai. Aplikasi Bluetooth OBD II dan Torque Pro pada peranti anda .

Di sini anda dapat mengakses Transmission Temperature, Dynamometer, kuasa kuda, tork, pelepasan CO2, serta banyak statistik berguna lain mengenai kenderaan anda. Dapatkan akses ke kod kesalahan utama dari pengeluar yang berbeza untuk mendiagnosis kenderaan anda dengan tepat. Hantarkan isyarat GPS ke twitter anda secara automatik sekiranya anda ingin meminta pertolongan. Hantar maklumat pembalakan melalui laman web atau e-mel jika anda ingin menerbitkan atau membaginya.

Buka kunci profil pengguna anda sendiri dalam Torque Pro dengan pelbagai tetapan dan penyesuaian. Rakam video semasa perjalanan anda menggunakan pemalam Track Recorder di Torque Pro. Hidupkan kompas jika anda ingin memeriksa arah. Buka kunci HUD pada waktu malam untuk pengalaman memandu yang selamat ...

ch
christianhilton

登機中